X
تبلیغات
مهاجرت و بررسی راهها و عوامل مهاجرت - گام به گام تا ویزای کشور نیوزلند ( زلاند نو )

در حال حاضر ویزاهای مختلفی جهت مهاجرت به نیوزلند موجود میباشد اما دو نوع از متداولترین ویزاها عبارتند از:

 

  • ویزای مهارت
  • ویزای کار بصورت موقت

 

شرایط عمومی مهاجرت به نیوزلند:

 

  • سن از 20 تا 55 سال (جهت ویزای کار تا 53 سال)
  • سلامت عمومی
  • عدم سوء پیشینه
  • زبان انگلیسی با نمره آیلتس آکادمیک یا جنرال  Overall حداقل 6.5

 

حداقل امتیاز لازم جهت مهاجرت به نیوزلند 100 میباشد تا در لیست Pool یا انتظار قرار بگیرید. اما اگر امتیاز شما 140 یا بالاتر باشد ظرف مدت کوتاهی خواهید توانست به نیوزلند مهاجرت کنید.

 

جدول امتیازات:

 

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/skilledmigrant/

caniapply/eoi/pointstable.htm

 

سن:

  • از 20 تا 29 سال 30 امتیاز
  • از 30 تا 39 سال 25 امتیاز
  • از 40 تا 44 سال 20 امتیاز
  • از 45 تا 49 سال 10 امتیاز
  • از 50 تا 55 سال  5 امتیاز

سابقه کار:

  • 2 سال 10 امتیاز
  • 4 سال 15 امتیاز
  • 6 سال 20 امتیاز
  • 8 سال 25 امتیاز
  • 10 سال یا بیشتر 30 امتیاز

مدرک تحصیلی تائید شده:

  • کارشناسی 50 امتیاز
  • کارشناسی ارشد 55 امتیاز

خویشاوند نزدیک در نیوزلند:

  • 10 امتیاز

 

امتیاز کار در نیوزلند یا پیشنهاد کار از نیوزلند:

 

  • در صورت داشتن پیشنهاد کار از نیوزلند 50 امتیاز به شما تعلق میگیرد.
  • در صورتیکه حداکثر 12 ماه سابقه کار در نیوزلند داشته باشید 50 امتیاز به شما تعلق منیگیرد.
  • در صورتیکه حداقل  12 ماه  سابقه کار در نیوزلند داشته باشید 60 امتیاز به شما تعلق میگیرد.

 

مراحل کار جهت اخذ ویزا:

 

  • اخذ اسسمنت
  • پر کردن و ارسال فرم EOI یا Expression of Interest
  • ثبت در خواست یا Apply for Residence

 

هزینه ها:

 

  • 450 دلار جهت اخذ اسسمنت
  • 500 دلار جهت ارسال فرم EOI
  • 1800 دلار جهت ثبت درخواست در مرحله نهایی
  • 300 دلار مالیات (Levy)  برای هر نفر پس از اخذ ویزا

 

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/

work/skilledmigrant/apply/fees.htm

 

گام اول: اخذ اسسمنت:

 

ارزیابی مدارک متقاضیان ویزا در نیوزلند به عهده موئسسه NZQA یا New Zealand Qualifications Authority میباشد. تمامی متقاضیان باید مدارک مورد نیاز را به این موئسسه ارسال نمایند. این موسسه به دو صورت ارزیابی مدارک متقاضیان را انجام میدهد که عبارتند از:

 

  • Pre Assessment
  • Full Assessment

 

طبق گفته این موئسسه برای متقاضیان مهاجرت اخذ Pre Assessment کافی است اما توصیه شده تا متقاضیان مهاجرت نسبت به اخذ Full Assessment اقدام نمایند. هزینه اخد Pre Assessment 75 دلار و هزینه اخذ Full Assessment 450 دلار نیوزلند میباشد. مدت زمان صدور اسسمنت طبق گفته این موئسسه 20 روز میباشد که ممکن است تا حدودی در زمان ترافیک کاری بیشتر شود. البته این موئسسه سرویس Fast Track را نیز ارائه میکند که با استفاده از این سرویس ظرف مدت 10 روز نتیجه اسسمنت صادر میشود. البته جهت استفاده از این سرویس شما ملزم به پرداخت 150 دلار اضافه خواهید بود.

لازم به ذکر است که کسانی که از دانشگاههای زیر در ایران فارغ التحصیل شده باشند میتوانند بصورت اتوماتیک 50 امتیاز مربوط به اسسمنت را دریافت نمایند اما این افراد هم باید نسبت به اخذ Full Assessment اقدام نمایند تا سابقه کاری آنها هم مورد تائید واقع شود. البته این افراد شانس بیشتری جهت اخذ اسسمنت خواهند داشت اما از آنجاییکه ممکن است اداره مهاجرت از این افراد هم اسسمنت بخواهد بهتر است اینکار انجام شود. البته دراین مورد بهتر است با یک وکیل مهاجرت هم مشورت نمایید.

http://www.immigration.govt.nz/nzis/

operations_manual/7924.htm

Iran

A Bachelor degree or Licence or Kar-shenasi, normally requiring four years of full time study from the following institutions are assessed as occupying Level 7 of the Register and will therefore qualify for 50 points.

Other qualifications from these institutions require NZQA assessment.

·                 Amir Kabir University of Technology formerly Tehran Polytechnic

·                 Ferdowsi University of Mashhad formerly University of Mashhad and Ferdowsi University

·                 Shahid {Martyr}Beheshti University formerly National {Melli} University of Iran

·                 Shahid {Martyr} Chamran University formally Jundi/Gondi Shapur University and Ahwaz University

·                 Sharif University of Technology/Sharif Industrial University formally Arya Mehr University of Technology

·                 Shiraz University/University of Shiraz formerly Pahlavi University

·                 University of Esfahan {Isfahan}

·                 University of Tabriz formerly Azarabadegan University

·                 University of Tehran{Teheran}

 

مدارک لازم جهت اخذ اسسمنت:

 

  • ترجمه تائید شده مدارک دانشگاهی شامل مدرک و ریز نمرات
  • فتوکپی مدارک
  • رسید پرداخت هزینه
  • سابقه کار و رزومه ترجمه و تائید شده
  • ترجمه تائید شده پاسپورت

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر راجع به اخذ اسسمنت میتوانید به آدرس زیر مراجعه نمایید:

http://www.nzqa.govt.nz/for-international/qual-eval/index.html

 

 

گام دوم: تکمیل فرم EOI

 

جهت انجام این مرحله باید فرم 1100 را از وب سایت اداره مهاجرت نیوزلند به آدرس www.immigration.govt.nz دانلود نموده و آن را تکمیل کنید. در این فرم شما ادعا خواهید کرد که حداقل امتیاز لازم جهت مهاجرت به نیوزلند را دارا هستید. در این مرحله لازم نیست مدارکی را ارسال کنید. فقط باید نسبت به پرداخت هزینه که 500 دلار نیوزلند میباشد اقدام کنید. پس از بررسی مدارک شما پرونده شما به لیست Pool ارسال میشود. روال کار به این صورت است که هر دوهفته یک بار این لیست بررسی میشود و بصورت اتوماتیک کسانی که دارای امتیاز حداقل 140 باشند انتخاب میشوند. در صورتیکه ظرفیت تکمیل نشود (که معمولا تکمیل نمیشود) نفرات بعدی از میان کسانی انتخاب میشوند که پیشنهاد کار از نیوزلند داشته باشند یا در نیوزلند سابقه کار داشته باشند (دارندگان ویزای کار). در آخر به ترتیب و بر اساس امتیاز بین 100 تا 140 سایر متقاضیان انتخاب خواهند شد. کسانی که انتخاب نشوند در لیست انتظار یا Pool باقی خواهند ماند تا 14 روز دیگر مجدد این کار انجام شود. در این مرحله در صورتیکه نام یک متقاضی از لیست بیرون کشیده شود از او درخواست خواهد شد تا مرحله ثبت درخواست ویزا را انجام دهد.

 

گام سوم: ثبت درخواست

 

در این مرحله شما باید مدارکی نظیر مدرک آیلتس، اسسمنت، نتیجه معاینات پزشکی، سوء پیشینه، گذرنامه و شناسنامه و .. را که ادعای شما را ثابت میکند به اداره مهاجرت ارسال نمایید. هزینه این مرحله 1800 دلار نیوزلند میباشد. در صورتیکه مدارک شما کامل باشد میتوانید منتظر صدور ویزا شوید.

 

شرایط اختصاصی ویزای کار:

 

این ویزا حداکثر به مدت 30 ماه صادر میشود تا متقاضی بتواند شرایط لازم جهت اقامت دائم را کسب نماید. جهت اخذ این ویزا شما باید حتما" از طرف یک کارفرما درخواست کار تمام وقت (30 ساعت در هفته)  داشته باشید و در ضمن حرفه شما جزو مشاغل دارای اولویت نیاز در نیوزلند باشد (لیست LTSSL یا POL) و سن شما نباید بیشتر از 53 سال باشد. شرایط عمومی مانند ویزای مهارت میباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/

worktoresidence/caniworkinnz/ltssloccupationrequirements.htm

 

در این حالت باید کارفرمای شما فرم NZIS 1031 را تکمیل نماید.

جهت دیدن مشاغل مورد نیاز به آدرس زیر مراجعه نمایید:

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/skilledmigrant/LinkAdministration/

ToolboxLinks/longtermskillshortagelist.htm

 

 

 

لینک توضیحات مربوط به زبان انگلیسی و نمره مورد نیاز:

 

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work

/skilledmigrant/caniapply/requirements/english/default.htm

 

لینک مربوط به چک لیست مدارک:

 

http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work

/skilledmigrant/apply/process/applicationchecklist.htm

 

لینگ مربوط به هزینه اسسمنت:

 

http://www.nzqa.govt.nz/for-international/

qual-eval/international/fees.html

 

لینک مربوط به مدارک لازم جهت اسسمنت:

 

http://www.nzqa.govt.nz/for-international/qual-eval/

international/documents.html

 

 

 

تذکر موئسسه NZQA راجع به نوع اسسمنت:

 

If you require a Qualifications Assessment Report for any of the above purposes IN COMBINATION WITH IMMIGRATION, please be aware that the Pre-assessment Result (PAR) will only be useful for immigration (for an 'Expression of Interest' under the NZIS's Skilled Migrant Category). A full Qualifications Assessment Report will be necessary for other purposes, and therefore it is suggested that you complete a full assessment, as this will meet ALL the purposes above, including immigration.

گرد آوری شده توسط دوست عزیزم سلیمان

نوشته شده توسط رامین  | لینک ثابت |